Η απιστία έχει τίμημα: Τηλεόραση, Playstation 5 και όλα τα υπάρχοντα «έφυγαν» από τον 3ο όροφο

Η απιστία δεν μένει ποτέ κρυφή για πάντα και πάντα έχει ένα τίμημα. Μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία. Έχει όμως ένα τίμημα. Και αυτό το τίμημα πλήρωσε ένας άνδρας στις ΗΠΑ όταν η σύντροφός του έμαθε ότι την απατά.

Η γυναίκα αναζήτησε την απόλυτη εκδίκηση από τον φίλο της πετώντας την τηλεόραση και το PlayStation 5 από το παράθυρο του τρίτου ορόφου τους, αφού φέρεται να έμαθε ότι την είχε απατήσει. Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έγιναν γνωστά, η οποία ζει στην Ατλάντα της Τζόρτζια, συνελήφθη από την κάμερα να εκτοξεύει τα υπάρχοντα του συντρόφου της στον δρόμο από μια γειτόνισσα η οποία στη συνέχεια μοιράστηκε το βίντεο στο TikTok και το οποίο έκτοτε έγινε viral.

Σύμφωνα με τη Νόρα (σ.σ. την γειτόνισσα), η γυναίκα αποφάσισε να πάρει όλα τα τιμαλφή του φίλου της, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου του PS5 και της τεράστιας flatscreen τηλεόρασης, και να τα «στείλει» από το παράθυρο του διαμερίσματός της στον τρίτο όροφο αφού ανακάλυψε την απιστία του.

Στο απόσπασμα, φαίνονται διάφορα αντικείμενα να εκσφενδονίστηκαν έξω από το διαμέρισμα και να πέφτουν στο πάρκινγκ από κάτω, όπου ήδη βρισκόταν ένας σωρός από σπασμένα γυαλιά.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο