ΗΠΑ: Πατέρας πήγε τον 3χρονο γιο του για μανικιούρ και πεντικιούρ όταν η δασκάλα του τού είπε ότι αυτό είναι «μόνο για κορίτσια»

Ένας πατέρας από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ διδάσκει τον γιο του να αγκαλιάζει αυτό που τον κάνει μοναδικό. Ο Christian Shearhod μοιράστηκε στο TikTok ότι πήγε τον 3χρονο γιο του Ashton για να φτιάξει τα νύχια του αφού η δασκάλα του τού είπε ότι «το βάψιμο των νυχιών είναι μόνο για κορίτσια».

«Ο γιος μου επέστρεψε από το σχολείο πολύ αναστατωμένος επειδή η δασκάλα του τού είπε ότι το να βάφεις τα νύχια σου είναι μόνο για κορίτσια, έτσι σήμερα τον πήγα σε κατάστημα περιποίησης νυχιών» έγραψε σε βίντεο που ανάρτησε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του People o γιος του διάλεξε ένα έντονο ροζ μανό και στη συνέχεια κάθισε στην καρέκλα του καταστήματος με πολύ ενθουσιασμό καθώς περίμενε για το μανικιούρ- πεντικιούρ του.

«Θέλω ροζ» είπε ο μικρός, ο οποίος ενθουσιάστηκε όταν είδε ότι και ο μπαμπάς του και η σύντροφός του Eden διάλεξαν να κάνουν το ίδιο χρώμα.

Ο 3χρονος Ashton στη συνέχεια φύσηξε τα νύχια του για να στεγνώσουν, αλλά ο πατέρας του δεν είχε ιδέα που το έμαθε αυτό.

Καθώς ο μικρός Ashton έδειχνε με χαρά τα ροζ νύχια του ο Shearhod έγραψε στο βίντεο «αφήστε τα μικρά αγοράκια…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο