ΗΠΑ: Αστέρι του TikTok βρέθηκε νεκρό σε πάρκινγκ – Η ανάρτηση λίγη ώρα πριν το θάνατό του

Νεκρός σε πάρκινγκ εμπορικού καταστήματος στο Λος Άντζελες βρέθηκε ο Cooper Noriega, ένα από τα αστέρια του Ti Tok. O 19χρονος ήταν γνωστός στο χώρο του TikTok καθώς είχε σχεδόν 2 εκατομμύρια ακολούθους και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής για τα κωμικά του βίντεο, το skateboard αλλά και την ενασχόλησή του με τη μόδα.

Ο Cooper Noriega εντοπίστηκε στο έδαφος του παρκινγκ χωρίς σφυγμό. Ωστόσο, αυτό που έχει προκαλέσει αίσθηση είναι πως λίγες ώρες πριν το θάνατό του, ο νεαρός είχε προχωρήσει σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok με την οποία ήταν σαν να ανακοίνωνε στους διαδικτυακούς του φίλους πως θα έβαζε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

«Ποιος άλλος θεωρεί ότι θα πεθάνει τόσο πολύ νέος;», έγραψε στη δημοσίευσή του, με τον ίδιο να φαίνεται ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι.

Ο νεαρός, όπως αναφέρει η dailymail.co.uk είχε κάνει γνωστό ότι πάλευε με τους εθισμούς από τα 9 του χρόνια, ενώ φαίνεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε γράψει επίσης: «Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την επιρροή που μου δόθηκε ώστε να βοηθήσω στην καλλιέργεια της ευαισθητοποίησης για τον διάλογο περί των ψυχικών ασθενειών».

Το 2020, ο Cooper Noriega είχε εξομολογηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο