Ηλίας Κασιδιάρης: «Δεν έχει κινητό» λέει το υπ. Προστασίας του Πολίτη για τις αναρτήσεις στα social media

Διευκρινίσεις δίνει η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπ. Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τη δραστηριότητα του Ηλία Κασιδιάρη στα social media, παρ’ ότι βρίσκεται στην φυλακή.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύμετα αναφέρουν πως ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ανεβάζει μηνύματά του στο YouTube, με τους υποστηρικτές του να επιχαίρουν στα σχόλια, ενώ στέλνει και ειδοποιήσεις μέσω Viber.

Ήδη με πηγές του το υπ. Προστασίας του Πολίτη είχε αναφέρει πως ο Ηλίας Κασιδιάρηγς επικοινωνεί, όπως έχει το δικαίωμα, και με καρτοτηλέφωνο, με τον δικηγόρο και τους συγγενείς του, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί ποιος είναι αυτός που καταγράφει τα λόγια του και στη συνέχεια τα δημοσιεύει στο Διαδίκτυο.

Τώρα η ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής αναφέρει πως θα συνεδριάσει το συμβούλιο των φυλακών στις 20 Απριλίου, και δε θα είναι το πρώτο που θα γίνει για το ίδιο θέμα. Επίσης αναφέρει πως δεν έχρι βρεθεί στην κατοχή του τηλέφωνο, ενώ επαναλαμβάνει πως επικοινωνεί μόνο μέσω του κοινόχρηστου καρτοτηλεφώνου, όπως δικαιούνται όλοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σχετικά με δημοσιεύματα, στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο, σύμφωνα με τα οποία ο κρατούμενος Ηλίας Κασιδιάρης του Παναγιώτη φέρεται να δραστηριοποιείται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω κοινόχρηστου καρτοτηλεφώνου του…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο