Ζήτησε από TikToker να τεστάρει αν ο σύντροφός της την απατά και τελικά εκείνη ήταν το τρίτο πρόσωπο

Ένα νέο trend καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο στο TikTok τον τελευταίο καιρό. Χρήστες του δημοφιλούς Μέσου προσεγγίζονται από κοπέλες που έχουν αμφιβολίες για την αφοσίωση των συντρόφων τους και τους ζητούν να τους βάλουν παγίδες για να δουν αν θα τσιμπήσουν στον πειρασμό.

Η 18χρονη TikToker Emma Mac, από τον Καναδά, χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο TikTok, em_mac11, για αυτόν ακριβώς τον λόγο και οι γυναίκες της στέλνουν μηνύματα καθημερινά ώστε να φλερτάρει με τους συντρόφους τους και να δουν αν θα παραμείνουν πιστοί.

Παρόλο που η 18χρονη κάνει συχνά τεστ πίστης, μία συγκεκριμένη περίπτωση την σόκαρε.

Είπε ότι η κοπέλα ενός αγοριού της έστειλε μήνυμα και ζήτησε να πραγματοποιήσει ένα τεστ πίστης, καθώς τον τελευταίο καιρό εκείνος ήταν πολύ μυστικοπαθής με το τηλέφωνό του ενώ οι συναντήσεις τους γίνονταν μόνο στο σπίτι της.

Η δοκιμή αφοσίωσης είχε περίεργη εξέλιξη

Η νεαρή έπιασε αμέσως δουλειά και έστειλε μήνυμα στο αγόρι στο Instagram: «Γεια σου, σε είδα στους προτεινόμενους φίλους, είσαι τόσο χαριτωμένος».

Η απάντησή του δεν ήταν αυτή που περίμενε καθώς της είπε ότι είδε έβγαινε με κάποια άλλη αυτή την περίοδο. Όταν εκείνη τον πίεσε λέγοντας «δεν σε πιστεύω», της έδειξε μια φωτογραφία…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο