Εύκολοι τρόποι να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σας

Το iPhone σας ξεμένει από μπαταρία; Υπάρχουν κάποιοι εύκολοι τρόποι να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

Αυτόματη φωτεινότητα

Όσο πιο φωτεινή είναι η οθόνη, τόσο πιο γρήγορα εξαντλείται η μπαταρία. Η λειτουργία Auto-Brightness της Apple, ωστόσο, ρυθμίζει τη φωτεινότητα με βάση το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε. Εκτός από τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, θα διατηρείτε πάντα την φωτεινότητα στα σωστά επίπεδα.

Διαγραφή εφαρμογών

Το εργαλείο που έχει ενσωματωμένο το iPhone εντοπίζει τις εφαρμογές που στραγγίζουν την μπαταρία σας. Πηγαίνετε Ρυθμίσεις > Μπαταρία > Τελευταίες 10 ημέρες και δείτε τη χρήση της μπαταρίας για διάφορες εφαρμογές. Το ποσοστιαίο νούμερο δίπλα σε κάθε εφαρμογή αποκαλύπτει το μέρος της συνολικής ενεργειακής ζωής της μπαταρίας που έχει αυτή καταναλώσει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ώρα να σβήσετε αυτές που δε χρησιμοποιείτε αλλά τρώνε πολλή ενέργεια και να εντοπίσετε ποιες απαιτούν πολλή ενέργεια όταν τρέχουν στο παρασκήνιο.

Μην «κλείνετε» τις εφαρμογές σας συνεχώς

Η Apple συστήνει να ενοχλείτε μια εφαρμογή εκτός εάν αυτή έχει παγώσει. «Όταν εμφανίζονται οι εφαρμογές που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα, οι εφαρμογές δεν είναι ανοιχτές, αλλά βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής για να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε και να κάνετε πολλές εργασίες», εξηγεί. Η πλήρης επανεκκίνηση των εφαρμογών, μετά το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο