Εύβοια: Η ιστορία της 20χρονης κτηνοτρόφου από το χωριό Γαβαλάς που κάνει θραύση στο TikTok

Σε βουνά και σε πλαγιές, με κρύο ή με ζέστη, παρέα με τα 11 σκυλιά της, μια 20χρονη από το χωριό Γαβαλάς της Εύβοιας, λατρεύει να βόσκει τα πρόβατά της. Άλλωστε είναι κάτι που κάνει από πολύ μικρή ηλικία, όταν ακόμη πήγαινε στο Δημοτικό.

Η Μαρία Ρέτσα φαίνεται πως έχει βρει αυτό που θέλει να κάνει για το υπόλοιπο της ζωή της. Είναι η μόνη γυναίκα κτηνοτρόφος του χωριού της. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, το ξύπνημα από το χάραμα, δήλωσε στην εκπομπή «Ελένη» του τηλεοπτικού σταθμού Mega πως οι μόνες δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι ο καιρός και οι αυξημένες τιμές στις ζωοτροφές.

Η 20χρονη μοιράζεται τις εμπειρίες της μέσα από τα social media, το TikTok και το Instagram έχοντας κερδίσει τον θαυμασμό πολλών, ενώ ανοίγει και μια πόρτα στη ζωή των κτηνοτρόφων. «Ξεκίνησα να ανεβάζω βιντεάκια στο TikTok. Είχε πολλές προβολές και πολλά likes. Αρέσει στον κόσμο να βλέπει ένα νέο άτομο και κορίτσι κιόλας να ασχολείται με τη δουλειά του κτηνοτρόφου».

Ωστόσο, μαζί με τα καλά σχόλια υπάρχουν και τα άσχημα. «Ένα παιδί μου είπε “για να κάνουμε παρέα σταμάτα να ανεβάζεις φωτογραφίες με τα γίδια και τα πρόβατα γιατί μας κάνεις ρεζίλι”»,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο