Εύα Καϊλή: «Δίκη» στα social media για την υπόθεση διαφθοράς

Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες για την Εύα Καϊλή και την φερόμενη εμπλοκή της σε υπόθεση διαφθοράς με χρηματισμό από το Κατάρ, δεν έχουν προκαλέσει μόνο «πολιτικό σεισμό», αλλά και σφοδρές αντιδράσεις στα social media. 

Η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, αυτή τη στιγμή κρατείται μαζί με άλλα 6 άτομα, για την ίδια υπόθεση διαφθοράς με χρηματισμό από το Κατάρ. Ανάμεσα σε  αυτούς είναι ο σύντροφος της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Υπενθυμίζεται ότι πριν τη προσαγωγή της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι που έμενε στις Βρυξέλλες όπου εντοπίστηκαν σακούλες με μεγάλα χρηματικά ποσά. Και όλα αυτά, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα, ούτε από τον πολιτικό κόσμο, ούτε από τον κόσμο των social media.

Βελγικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως χαρτοφύλακας με χρήματα βρέθηκε και στο σπίτι του πατέρα της, ο οποίος και αυτός πλέον ανακρίνεται. Η εφημερίδα «Le Soir» αναφέρει ότι η Εύα Καϊλή, όπως και οι υπόλοιποι προσαχθέντες, οδηγήθηκαν σε ακρόαση την Παρασκευή (09.12.2022) και θα περάσουν εντός 48 ωρών από αρμόδιο Δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει για πιθανά εντάλματα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο