Εφιάλτης για δύο αδερφές στη Θεσσαλονίκη: Τις κακοποιούσε σεξουαλικά η μητέρα τους


Τον απόλυτο εφιάλτη του βιασμού που έζησαν στα χέρια της ίδιας τους της μητέρας αποφάσισαν να αποκαλύψουν δύο αδερφές στη Θεσσαλονίκη. Η μεγαλύτερη αδερφή, 20 ετών και η 15χρονη έλυσαν τη σιωπή τους μιλώντας στο Mega. «Ήταν απαίσιοι, η μαμά μου με βίαζε. Μας έχουν καταστρέψει τη ζωή», κατήγγειλλε το 20χρονο κορίτσι.

«Υπήρχαν βράδια που δεν αντιδρούσα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ όσο με κακοποιούσαν. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω άλλο έτσι. ‘Οταν της έλεγα ότι το σώμα μου μου ανήκει και δεν θέλω να μου κάνει αυτά τα πράγματα, εκείνη έλεγε ότι της ανήκω και ότι θα κάνω αυτό που θέλει. Την κλώτσαγα, την έσπρωχνα, την παρακαλούσα να σταματήσει αλλά εκείνη συνέχιζε», επεσήμανε η 20χρονη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceo5mxpeqtg1-sf)

Όπως ισχυρίστηκαν οι δύο αδελφές «δεν ένιωσαν ποτέ την αγάπη της μάνας, όσο κι αν την αποζητούσαν». Στη συνέχεια η 15χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και από τον σύντροφο της μητέρας της. 

«Η μαμά μου και ο σύντροφός της με έβαλαν στο δωμάτιο και με έβαλαν να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό μου. Κοίταξα τη μητέρα μου, της έδειξα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο