Ετοιμάσου να… rollάρεις στην πόλη με τα πιο super ηλεκτρικά πατίνια!

Τα ηλεκτρικά πατίνια αποτελούν τον πιο κουλ τρόπο μετακίνησης για την πόλη. Μικρά, ταχύτατα και προσιτά, θα σε ακολουθήσουν όπου κι αν πας, αναλαμβάνοντας να σε μεταφέρουν με ασφάλεια στον προορισμό σου, «καταπίνοντας» σε καθημερινή βάση τα χιλιόμετρα που θα χρειαζόσουν ώρες για να περπατήσεις ή εν πάση περιπτώσει να διανύσεις με τα μέσα μεταφοράς. Ένα ηλεκτρικό πατίνι δεν καταλαμβάνει χώρο και προσαρμόζεται μεμιάς στο lifestyle σου, καθώς σε μεταφέρει και μεταφέρεται εύκολα χωρίς να γίνεται βάρος.

Η επιλογή του σωστού πατινιού βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι με τόσες προτάσεις που υπάρχουν στην αγορά, γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί για μεγάλους αλλά και παιδιά. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες, το γούστο και το budget σου και… έφυγες!

Turbo-X Pro II

Ισχυρό και αξιόπιστο, το Turbo-X Pro II θα σε μεταφέρει παντού στη στιγμή. Διαθέτει μοτέρ 350 W που του επιτρέπει να πιάνει τελική ταχύτητα της τάξης των 25 χλμ/ώρα. Η μπαταρία του φορτίζει σε δύο-τρεις ώρες και προσφέρει αυτονομία 25 χλμ. ενώ την ίδια στιγμή, το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο