Ερωτεύτηκε φυλακισμένο και τον περίμενε μήνες για να αποφυλακιστεί και να παντρευτούν – Η ιστορία που έγινε viral

Μία γυναίκα από το Τέξας βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φυλακισμένου όσο καιρό βρισκόταν σε φυλακή των ΗΠΑ, με την ίδια να περιμένει για μήνες την αποφυλάκιση του, μέχρι που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και πλέον ζουν μαζί ευτυχισμένοι.

Όπως αναφέρει η nypost.com, πρόκειται για την 29χρονη Erica Saunders που εργάζεται ως μεσίτρια στην πόλη Katy και μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο TikTok και έχει ξεπεράσει τις 8 εκατ. προβολές, εξιστορεί την ιστορία της, που μοιάζει με σενάριο ταινίας.

Σύμφωνα με την ίδια, γνώρισε τον 26χρονο σύζυγο της Austin Saunders στα τέλη του 2020, όταν εκείνη προσπαθούσε να πουλήσει ένα σπίτι. Μια μέρα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από εκείνον, ο οποίος ρωτούσε πληροφορίες για το οίκημα, χωρίς να αποκαλύψει κάποια λεπτομέρεια για την ζωή του. Κατά την διάρκεια της κλήσης ακούστηκε μια αυτοματοποιημένη φωνή που έλεγε «έχετε ένα λεπτό ακόμα», με τον ίδιο να υπόσχεται ότι θα την καλέσει ξανά.

Ο Austin Saunders όσο καιρό βρισκόταν στην φυλακή

Πράγματι, ο Austin τηλεφώνησε ξανά στην Erica και τότε της εξήγησε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Ο ίδιος εξέτιε ποινή επτά ετών, καθώς είχε καταδικαστεί…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο