///

Επιτέλους, καταλάβαμε ότι τα Social Media μπορούν να αλώσουν την Δημοκρατία

Ο όχλος των φανατικών οπαδών του Τραμπ έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό με ευκολία που προκαλεί ερωτήματα για τον ρόλο της αστυνομίας και ακολούθως εισέβαλαν στο κτίριο.
Βουλευτές και γερουσιαστές φυγαδεύτηκαν άρον άρον, όπως και η πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι, αλλά και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς.

Εισβολή στην Αμερικανική Γερουσια
WASHINGTON D.C., USA – JANUARY 6: Police intervenes in US President Donald Trumps supporters who breached security and entered the Capitol building in Washington D.C., United States on January 06, 2021. Pro-Trump rioters stormed the US Capitol as lawmakers were set to sign off Wednesday on President-elect Joe Biden’s electoral victory in what was supposed to be a routine process headed to Inauguration Day. (Photo by Mostafa Bassim/Anadolu Agency via Getty Images)

Μια θεμελιώδης πεποίθηση – ότι η Δημοκρατία ως πολίτευμα στην Αμερική θα ζήσει και μετά από εμάς, ποτέ άλλοτε δεν κλονίστηκε τόσο πολύ.

Ακόμα και οι πιο κακόπιστοι κατάλαβαν ότι το μόνο που έσωσε την Αμερική από το να γίνει δικτατορία είναι ότι ο Τραμπ πίστευε ότι θα νικούσε με εκλογές.