Επιστημονικής φαντασίας είναι η αγαπημένη ταινία της βασίλισσας Ελισάβετ, την βλέπει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα

Μια σταθερή συνήθεια έχει η βασίλισσα Ελισάβετ τα Χριστούγεννα. Όπως αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της ταινίας Flash Gordon – που προβλήθηκε για πρώτη φορά την δεκαετία του ‘80- κάθε χρόνο η μονάρχης βλέπει μαζί με τα εγγόνια της την ταινία.

Ο Μπράιαν Μπλεσντ, είπε χαρακτηριστικά πως η συγκεκριμένη ταινία είναι η αγαπημένη της και πλέον αποτελεί μια παράδοση χρόνων στο παλάτι. Η ταινία είναι μια διαστημική περιπέτεια βασισμένη σε ένα γνωστό ήρωα κόμικς. Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής Ζάρκοβ, ο αθλητικός Φλας Γκόρντον και η όμορφη Ντέιλ Αρντεν, ξεκινούν για τον πλανήτη Μόνγκο, για να σώσουν τη γη από την καταστροφική μανία του τρελού αυτοκράτορα του Σύμπαντος, Μινγκ. Διαστημική περιπέτεια βασισμένη σ’ ένα γνωστό ήρωα των “κόμικς”.

Τα βρετανικά μέσα πάντως, γράφουν ότι φέτος η βασίλισσα Ελισάβετ ανησυχεί εξαιτίας της μετάλλαξης Omicron. Μάλιστα σκέφτεται να ακυρώσει την παραδοσιακή ετήσια «βόλτα» της καθώς φοβάται την υπερμετάδοση της μετάλλαξης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παράλληλα, αναμένεται αν τελικά θα παραβρεθούν στο εορταστικό τραπέζι οι … «απόκληροι» πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ. Οι σχέσεις τους με το παλάτι συνεχίζουν να είναι ηλεκτρισμένες, παρά τις προσπάθειες να φτιάξει το κλίμα. Τουλάχιστον προς τα έξω.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο