Επικίνδυνη πρόκληση στο TikTok – Ανήλικοι τρυπώνουν στην πίσω καμπίνα του οδηγού σε βαγόνι του μετρό

Εικόνες που κόβουν την ανάσα. Νεαρός ανοίγει την πόρτα της πίσω καμπίνας του οδηγού σε βαγόνι του μετρό και βγάζει έξω το κεφάλι του, ενώ το σώμα του βρίσκεται μόλις ένα εκατοστό από το κενό, με τον συρμό να βρίσκεται εν κινήσει και να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η κάμερα γυρνάει και δείχνει την πίσω καμπίνα του οδηγού του συρμού, με όλα τα κουμπιά και τα αναμμένα φωτάκια στο ταμπλό, ενώ από το τζάμι της καμπίνας φαίνεται η ιλιγγιώδης ταχύτητα του συρμού. Το ρεπορτάζ μετέδωσε η εκπομπή του Mega Live News, στην οποία μίλησε ο διευθυντής ασφαλείας της ΣΤΑΣΥ, Γιάννης Κεσκίδης.

«Έχουμε ξεκινήσει ενέργειες με υποβολή μηνύσεων και να αναλάβουν οι Αρχές» τόνισε.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιάννη Κεσκίδη οι πόρτες είναι κλειδωμένες, ωστόσο οι νεαροί, όχι απλά κατάφεραν να της παραβιάσουν, αλλά δίνουν και οδηγίες στα σχόλια του βίντεο, για το πού μπορεί να βρεις κάποιος τον ειδικό μοχλό και να ανοίξει την πόρτα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

«Μιλάμε για μια καθαρή παραβίαση, οι πόρτες είναι κλειδωμένες» πρόσθεσε.

Στο ερώτημα μάλιστα τι θα γινόταν αν πατούσαν κάποιο κουμπί λειτουργίας του βαγονιού και μάλιστα ενώ βρίσκεται εν κινήσει μαζί με άλλους επιβάτες ο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο