Επανέρχεται σταδιακά το Facebook – Αγώνας δρόμου για Instagram και WhatsApp

«Έπεσαν» Facebook, Instagram, WhatsApp: Tο μεγαλύτερο, «κρασάρισμα» από την ημέρα της ίδρυσής του βίωσε τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 το Facebook, καθώς και οι υπόλοιπες πλατφόρμες που βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία του.

Το μεγάλο «blackout» του Facebook, παρέσυρε και τις υπόλοιπες πλατφόρμες που βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία του. Όπως για παράδειγμα το Instagram, το WhatsApp και το Messenger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Από τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, ξεκίνησε η σταδιακή επαναφορά του Facebook στις οθόνες κινητών και υπολογιστών στους χρήστες.

Να σημειωθεί ότι η επαναφορά του Facebook συνοδεύεται από αρκετά προβλήματα, τα οποία οι τεχνικοί της εταιρείας καταβάλουν αγώνα δρόμου για να τα λύσουν.

Ωστόσο, σοβαρότερα προβλήματα συνεχίζουν και αντιμετωπίζουν τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

«Σκοτάδι» από το απόγευμα

Facebook, Instagram και WhatsApp «έπεσαν» λίγο μετά τις 18:30 της Δευτέρας. Εκεί, ξεκίνησαν τα πρώτα προβλήματα, με τους χρήστες που επιχείρησαν να μπουν στα παραπάνω social media για να δουν τις ενημερώσεις ή τα μηνύματά τους στο Messenger. Ωστόσο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μήνυμα: «Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτό τον ιστότοπο» και κάπου…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο