Επαγγελματίας party animal: Παρτάρει και πληρώνεται – Το μυστικό της 34χρονης για να μην έχει ποτέ hangover

Πάντα της άρεσε να βγαίνει για ποτό και να παρτάρει, πόσω μάλλον τώρα που το κάνει επί πληρωμή. Η 34χρονη Danielle Walsh φροντίζει το πρωί άτομα με αναπηρία και το βράδυ πίνει, διασκεδάζει και πληρώνεται γι’ αυτό. Και παρά την τόση ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνει σε καθημερινή βάση έχει βρει το μυστικό για να μη μεθά: πατατάκια με γεύση πίκλα-σκόρδο και μία διαιτητική Coca Cola.

Την 34χρονη εντόπισε ένας διευθυντής μπαρ αφού είχε δει κάποια βίντεό της στο TikTok όπου διασκέδαζε και έπινε και της πρόσφερε μία θέση επαγγελματία party animal, να είναι δηλαδή η ψυχή της παρέας του πάρτι και να πληρώνεται. Η Danielle περνάει τα απογεύματα και τα βράδια της συμμετέχοντας σε πάρτι με κοκτέιλ και στρίπερ, παρέα με νεαρούς εργένηδες, χαρίζοντάς τους την «καλύτερη βραδιά της ζωής τους» με άφθονο ποτό, αλλά και με παρέες τουριστών.

Και μπορεί να προκαλεί χαμό στα πάρτι της, την επόμενη μέρα όμως πηγαίνει κανονικά να δουλέψει ως φροντιστής ανθρώπων με κινητικά προβλήματα. «Κάνω τα πάρτι επειδή τα αγαπώ, δεν πληρώνομαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στην ομάδα» είπε στο SWNS, σύμφωνα με τη New York Post. Όπως λέει παρτάρει όπως κάνουν στην Ίμπιζα, απλά το κάνει στο Μπέλφαστ….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο