Επίσημο: Η εκδήλωση Samsung Galaxy S23 Unpacked θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Samsung Colombia επιβεβαίωσε κατά λάθος την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy S23 καθώς δημιούργησε μια σελίδα εκδήλωσης στον ιστότοπό της για την εκδήλωση Galaxy Unpacked την 1η Φεβρουαρίου 2023.

Αν και η σελίδα διαγράφηκε μετά από λίγο, οι πληροφορίες τελικά επιβεβαιώθηκαν σήμερα, αφού ο κορεατικός όμιλος έστειλε προσκλήσεις για το Galaxy Unpacked 2023 την 1η Φεβρουαρίου, που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. UTC.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο κι θα είναι η πρώτη κανονική εκδήλωση μετά από τρία χρόνια, κατά τα οποία άλλαξαν τα πάντα λόγω της Covid-19. Θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά στον επίσημο ιστότοπο της Samsung και στο κανάλι YouTube για όσους δε μπορούν να είναι παρόντες.

“Έρχεται μια νέα εποχή καινοτομίας Galaxy. Οι καινοτομίες μας έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν απίστευτες δυνατότητες για τους ανθρώπους σήμερα και όχι μόνο. ​​Η νέα σειρά Galaxy S θα είναι η επιτομή του πώς ορίζουμε την απόλυτη premium εμπειρία. Ανεβάζουμε τον πήχη και θέτουμε νέα πρότυπα για το επικό”, αναφέρεται στην πρόσκληση.

Εκτός από τα τρία smartphone – Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει νέα laptops.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο