«Εξοργίστηκα όταν ο σύζυγός μου αγνόησε τα μηνύματά μου σε ένα ταξίδι με τους φίλους του – αλλά ήταν νεκρός»

Μία θλιβερή αλλά βγαλμένη από τη ζωή ιστορία, μοιράστηκε μία νεαρή χήρα και TikToker η οποία σε μια σειρά από βίντεο που έγιναν viral, μοιράστηκε με τους ακολούθους της ότι εξοργίστηκε με τον σύζυγό της όταν δεν απάντησε στα γραπτά μηνύματά της ενώ βρισκόταν σε ταξίδι με τους φίλους του, για να μάθει αργότερα ότι είχε πεθάνει σε ένα τραγικό ατύχημα…

Η Bonnie Caldwell, 26 ετών, μπήκε στο TikTok για να μοιραστεί τη σκοτεινή ιστορία της, με τα βίντεο της πλέον να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης31/3. Η Νεοζηλανδή παρουσίασε τη νοσηρή αίσθηση του χιούμορ της στο κλιπ, το οποίο περιείχε τη λεζάντα:

Η Caldwell εμφανίστηκε στο βίντεο να έχει μια θλιμμένη έκφραση, προτού ξαφνικά κοπεί από μια φωτογραφία του συζύγου της με τις λέξεις: «Ήταν νεκρός».

Το τραγικό δυστύχημα

Σε ένα επόμενο βίντεο, η χήρα εξήγησε πώς ο σύζυγός της, Matt Caldwell, 25 ετών, έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή στις 8 Αυγούστου 2021, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι με φίλους σε κοντινή πόλη. Ο Ματ και οι φίλοι του είχαν ταξιδέψει στην πόλη για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ράγκμπι, με την Κάλντγουελ να αποφασίζει να μείνει μόνη της στο σπίτι.

Η…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο