Εμβολιαστείτε. Φορέστε Μάσκα. Σώστε Ζωές από τη Google

Εμβολιαστείτε. Φορέστε Μάσκα. Σώστε Ζωές. Αυτό είναι το μήνυμα της Google στο σημερινό της doodle με αφορμή την παγκόσμια μάχη κατά του κορονοϊού COVID-19.

Εμβολιασμός κατά της COVID-19

ειδησεισ

Η Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού για την COVID-19 ξεκίνησε. Το εμβόλιο είναι στα χέρια μας. Εγκεκριμένο για την ασφάλεια, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του από τους αρμόδιους διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον EMA (European Medicines Agency) και τον FDA (US Food and Drug Administration).

Ο εμβολιασμός, δωρεάν για όλους, είναι σε εξέλιξη για τους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή της υγείας, εκπαιδευτικούς γενικής εκπαίδευσης και για τις ηλικίες 30 ετών και άνω (και για τους πολίτες άνω των 18 ετών με Johnson & Johnson).

Στόχος, να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού άνω των 18 ετών. Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών μπορεί να αλλάξει την προτεραιότητα ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που είναι διαθέσιμες. Το εμβόλιο είναι προαιρετικό, αλλά απαραίτητο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας. Και δεν ξεχνάμε. Συνεχίζουμε να φοράμε μάσκα και να κρατάμε αποστάσεις για όσο χρειαστεί.

Φορέστε μάσκα -…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο