Ελληνίδα γιαγιά έγινε viral όταν πήρε αγκαλιά την κόρη τουρίστριας για να την ηρεμήσει – «Καλοί άνθρωποι υπάρχουν»

Ένα τρυφερό βίντεο με μια Ελληνίδα γιαγιά κατάφερε να γίνει viral στο TikTok. Συγκεκριμένα, στα τέλη Ιουνίου η super γιαγιά κατάφερε να ηρεμήσει ένα κοριτσάκι τουρίστριας που βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Μετρό της Αθήνας. Η διαιτολόγος Deanna δημοσίευσε στον λογαριασμό της βίντεο από τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας όταν ήρθε για διακοπές, μαζί με τον σύζυγό της, τη μητέρα της και την 19μηνών κόρη τους, Harper.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στο μετρό όταν η κόρη της ξεκίνησε να κλαίει. Τότε μία άγνωστη γυναίκα πήρε στην αγκαλιά της τη μικρή Harper και προσπάθησε να την ηρεμήσει. Όπως φαίνεται στο βίντεο η γιαγιά κρατά το κοριτσάκι στην αγκαλιά της και το κουνάει ώστε να ηρεμήσει.

Η Deanna έγραψε στην λεζάντα: «Καλοί άνθρωποι υπάρχουν, ειδικά όταν ταξιδεύετε με ένα μωρό».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 1,3 εκατ. προβολές και πάνω από 81 χιλιάδες likes ενώ αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν για τις Ελληνίδες γιαγιάδες. «Αθάνατες Ελληνίδες γιαγιάδες ️Κυριολεκτικά θα ζουν για πάντα μεσα απο την αγάπη που μας μοίρασαν απλόχερα, κι εμείς θα δώσουμε αλλού με τη σειρά μας» έγραψε μία…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο