Ελεονώρα Μελέτη: Ο διάλογος με την κόρη της για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη


Τις μεγάλες καταστροφές, που άφησε πίσω της η πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη σχολίασε και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια εξέφρασε την λύπη της για την μεγάλη καταστροφή και μοιράστηκε με το κοινό έναν διάλογο, που είχε με την κόρη της επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η μικρή της είχε επισκεφτεί πρόσφατα την Βαρυμπόμπη με τον μπαμπά της, προκειμένου να δει από κοντά τα ελάφια, που ζουν στην περιοχή. Όταν πριν λίγες ώρες, λοιπόν, πληροφορήθηκε για την φωτιά από την τηλεόραση ζήτησε να μάθει από την μητέρα της γιατί συνέβη αυτή η καταστροφή.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στην ανάρτησή της: «Πριν λίγες μέρες η Αλεξάνδρα είχε πάει με τον @psycho_25 στα ελαφάκια της Πάρνηθας. κ γύρισε ενθουσιασμένη. «Μαμά είδα κ τα ελαφάκια κ το ένα με φίλησε!!!». Ο @psycho_25 που καθημερινά περνάει ( ή έστω περνούσε μέχρι σήμερα) κάποιες ώρες στη Βαρυμπόμπη, στα βασιλικά, στο κατσιμιδι κ τη Πάρνηθα κάνοντας προπονήσεις ποδηλασίας, έλεγε συνέχεια στην Αλεξάνδρα για το ποσό όμορφα είναι τα ελαφάκια που το σπίτι τους είναι στα δάσος. Η Αλεξάνδρα έτυχε να δει τις φωτιές από την ανοικτή τηλεόραση την ώρα των ειδήσεων. Κ κάπως…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο