Ελεονώρα Μελέτη: Με ένα αινιγματικό post στο Instagram ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα νέο project


Μία αινιγματική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσάνυχτα» δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της, κάτω από την οποία ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με «κάτι καινούριο». Με μία αρκετά μπερδεμένη εισαγωγή, που λέει ότι τα πράγματα στην ζωή δεν είναι μαύρα ή άσπρα, αλλά υπάρχει και το γκρι, δίνει ένα στοιχείο στο κοινό της για το νέο της εγχείρημα, προσθέτοντας επίσης πως πρόκειται για κάτι, που και οι θαυμαστές της την έχουν ενθαρρύνει να κάνει. 

Το κοινό της βέβαια, δείχνει να έχει μπερδευτεί, με πολλούς να της γράφουν ότι είναι έγκυος, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για μία νέα στήλη στο site της αφιερωμένη στην ψυχολογία. Βέβαια, τα λεγόμενα της θα μπορούσαν να παραπέμπουν όντως σε μία στήλη life-coaching. 

Συγκεκριμένα, στην λεζάντα γράφει: «Υπάρχουν στιγμές στην ζωή, που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν και βέβαια, εώς ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε…μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει και το γκρι…Με αυτο το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο