Εκπτώσεις vivo με Winter Sales στα μοντέλα vivo Υ35 και vivo Y76 5G

Οι Χειμερινές Εκπτώσεις 2023 ξεκινήσαν και η vivo, από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου προσφέρει καινοτόμα Τεχνολογική Εμπειρία για τους λάτρεις της φωτογραφίας από Smartphones και συσκευές που χαρακτηρίζονται από υψηλή σχεδιαστική αισθητική , σε τιμές δώρο, προσφέροντας τα vivo Y35 και vivo Y76 5G σε ειδικές τιμές εκπτώσεων.

Για ακόμη μια φορά, η vivo καλύπτει τις απαιτήσεις του καταναλωτή για υψηλή απόδοση χωρίς συμβιβασμούς και αυτός είναι ο λόγος που αποφασίζει να προσφέρει δύο από τα πιο εξελιγμένα smartphones που διαθέτει στην Ελλαδα, ένα εκ των οποίων Συνδεσιμότητας 5G, σε μοναδικές τιμές για χειμώνα γεμάτο συναρπαστικές φωτογραφικές εμπειρίες.

Αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες ανάγκες του τρόπου ζωής των Ελλήνων καταναλωτών και τον «παλμό» των προσφορών, η vivo πρωταγωνιστεί στις Χειμερινές Εκπτώσεις 2023 με στοχευμένες προσφορές στα vivo Y35 και vivo Y76 5G.

vivo εκπτώσεις, Εκπτώσεις vivo με Winter Sales στα μοντέλα vivo Υ35 και vivo Y76 5G vivo εκπτώσεις, Εκπτώσεις vivo με Winter Sales στα μοντέλα vivo Υ35 και vivo Y76 5G

vivo Y35: Premium εμφάνιση και εξαιρετικές επιδόσεις σε ασυναγώνιστη τιμή

Το best seller vivo Y35 έρχεται να αναβαθμίσει την καθημερινότητά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο