«Είμαι πολύ καυτή και οι άντρες φοβούνται να βγουν μαζί μου, είναι κατάρα»

Πολλοί νομίζουν πως μαζί με την ομορφιά, έρχονται και οι αμέτρητες κατακτήσεις σε ερωτικούς συντρόφους. Ωστόσο, μια influencer του TikTok από την Καλιφόρνια, ισχυρίζεται ότι είναι τόσο σέξυ, που οι άντρες δε βγαίνουν καν ραντεβού μαζί της – επειδή «φοβούνται» την ομορφιά της. Η ίδια παραπονέθηκε για την «πανέμορφη» αισθητική της σε ένα βίντεο στο TikTok με πάνω από 3,7 εκατομμύρια προβολές.

«Το να είσαι απίστευτα καυτή είναι ειλικρινά μια κατάρα», έγραψε η 24χρονη Hope Schwing στο κλιπ. «Κανείς δε μιλάει για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι κυριολεκτικά τόσο καυτή που δεν μπορείς να βρεις αγόρι, επειδή όλοι οι άνδρες είναι εξαιρετικά φοβισμένοι και εκφοβισμένοι από εσένα».

Η αυτοαποκαλούμενη «χρόνια ελεύθερη» από το Λος Άντζελες έχει δηλώσει πως «δεν είχε ποτέ σοβαρή σχέση, εκτός από ‘’αθώες’’ σχέσεις στις αρχές του λυκείου, που δεν κρατούσαν πάνω από ένα μήνα».

Η αλήθεια για την όμορφη influencer

Δυστυχώς, προς μεγάλη απογοήτευση των απανταχού influencer-shamers, το βίντεο της Schwing δημοσιεύτηκε στην πραγματικότητα σατιρικά. «Το βίντεο που δηλώνει ότι είμαι ‘’πολύ εκφοβιστική και καυτή’’ – δεν το εννοώ στην πραγματικότητα», εξήγησε η κωμική influencer, η οποία έχει 9,9 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα. «Απλώς παρατηρώ μια τάση μεταξύ των γυναικών που…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο