«Δουλεύω μόλις δύο ώρες την ημέρα»: Η 24χρονη που βγάζει 8.000 δολάρια τον μήνα και οι συμβουλές της

Όπως εκατομμύρια Αμερικανοί, η 24χρονη Σάνον Σμιθ βρέθηκε χωρίς δουλειά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αρχικά, απολύθηκε από τη δουλειά της ως σερβιτόρα και στη συνέχεια, άρχισε να εργάζεται για τον εαυτό της ως διαδικτυακός προπονητής γυμναστικής, αλλά η λειτουργία της επιχείρησης απαιτούσε 10ωρα καθημερινά και έβγαζε μόνο 1.000 με 2.000 δολάρια το μήνα.

Έτσι, τον Ιούλιο του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της. Πήρε την εμπειρία της στην επιχειρηματικότητα και άρχισε να χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς της στο TikTok και στο Instagram για να προωθήσει εργαλεία και διαδικτυακά προγράμματα για την οικοδόμηση του πλούτου.

Μέχρι τον Οκτώβριο, η επιχείρηση είχε απογειωθεί και οι ακόλουθοι της στο TikTok αυξήθηκαν σε περισσότερους από 40.000. Από τότε, κερδίζει περίπου 8.000 δολάρια το μήνα σε παθητικό εισόδημα μέσω προμηθειών από τις αναρτήσεις των προϊόντων που κάνει, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι αρκετών μηνών και των επαναλαμβανόμενων συνδρομών στα εκπαιδευτικά της προγράμματα. Το αδιανόητο για τους περισσότερους από εμάς είναι ότι πλέον εργάζεται μόλις δύο ώρες την ημέρα, κυρίως με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 24χρονη που βγάζει 8.000 δολάρια τον μήνα και οι συμβουλές της

Όταν οι άνθρωποι τη ρωτούν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο