Δολοφονία 19χρονου: Στη δημοσιότητα νέο βίντεο από την επίθεση στον Άλκη


Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα αναφορικά με τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Όπως μετέδωσε ο Alpha πρόκειται για βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, τα οποία και δείχνουν πλάνα από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο της επίθεσης. Η δολοφονική επίθεση κράτησε ένα λεπτό,.  Σημειώνεται πως το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος Αλβανός Afksentos Carciu που έπεσε πρώτος στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Συνοδηγός του ήταν ο 20χρονος ομοεθνής του ο οποίος παραδέχθηκε ότι τραυμάτισε στο πόδι έναν από τους φίλους του αδικοχαμένου 19χρονου. Στο πίσω κάθισμα κάθονταν άλλα δύο άτομα. Στο δεύτερο όχημα βρίσκονταν τέσσερα άτομα, ενώ από το τρίτο δεν έχει ταυτοποιηθεί ένα άτομο.

Τα πλάνα ξεκινούν από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα, για την ακρίβεια στις 00:57.

Την ώρα που το κονβόι από τα αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο, σταματούν στην άκρη του δρόμου και οι επιβάτες κατεβαίνουν προκειμένου να εξαπολύσουν την επίθεση. Για δευτερόλεπτα, όμως, ο οδηγός του πρώτου, λευκού οχήματος επιστρέφει, αφού ξέχασε να το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο