Δολοφονία Άλκη: Στο φιλικό του ΑΟ Καβάλας με την Δόξα Δράμας θα δώσει το «παρών» ο πατέρας του 19χρονου


Σε μια προσπάθεια να κάνει πράξη την επιθυμία που εξέφρασε αμέσως μετά τη δολοφονία του γιού του για το γεφύρωμα των σχέσεων μεταξύ των ομάδων και την εξάλειψη της βίας μεταξύ των οπαδών, ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη Καμπανού, Αριστείδης, θα δώσει το παρών αύριο Πέμπτη στη φιλική αναμέτρηση μεταξύ του ΑΟ Καβάλας με τη Δόξα Δράμας (15.00), η οποία θα διεξαχθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» προκειμένου να στείλει ηχηρό μήνυμα υπερ της συμφιλίωσης και κατά της βίας.

«Είναι αλήθεια ότι μίλησα μαζί του τηλεφωνικά και ο ίδιος εκδήλωσε το ενδιαφέρον, θεώρησε σωστό να παραβρεθεί, διότι κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και τα ευχολόγια και να περάσουμε στις πράξεις. Διότι, πολλοί το είπαν, λίγοι το πράττουν όπως εμείς αύριο» τονίζει στο GRTimes, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ο οποίος είχε και την αρχική ιδέα για τη διεξαγωγή του φιλικού την οποία μετέφερε στον ομόλογό του στη Δράμα, Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ.

«Αν μη τι άλλο, η παρουσία του είναι συγκινητική και μας τιμά απεριόριστα. Θα δώσει έναν ξεχωριστό τόνο σε μια πρωτοβουλία που είχε ως αρχικό στόχο να αποτίνει φόρο τιμής στον Άλκη, τόσο από τους Καβαλιώτες, όσο και από…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο