Δοκιμάζουμε το Volkswagen ID.5 Pro Performance

To νέο ID.5 δεν είναι απλά και μόνο η κουπέ εκδοχή του ID.4. Είναι πολύ περισσότερο το πιο όμορφο και σίγουρα το πιο κατασταλαγμένο ηλεκτρικό της VW.

Πρόκειται για μία φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Μετά από την φούρια της προηγούμενης πενταετίας, όπου όλοι έσπευσαν να πιάσουν με περισσή βιασύνη τα πόστα της ηλεκτροκίνησης, τα πράγματα αρχίζουν να κατασταλάζουν. Και είναι πια ξεκάθαρο ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οι εταιρίες που τα παράγουν μπαίνουν πλέον σε μία τεχνολογική και κατασκευαστική κανονικότητα.

Μια κανονικότητα που θέλει την VW να επιδιώκει την παγκόσμια πρωτιά το αργότερο μέχρι το 2025, κινούμενη με την σιγουριά της επικράτησης σε ένα άτυπο ντέρμπι με την Tesla. Κάτι που υποχρεώνει τη γερμανική εταιρία να έχει παρουσία σε κάθε κατηγορία ακόμα και με ειδικές εκδόσεις για ειδικές αγορές (βλέπε Κίνα). 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Κλείσιμο

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()) .defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()); } if (autoRefresh) { console.log(`refresh of ${code} registered. Will trigger once in viewport `) googletag.pubads().addEventListener(‘impressionViewable’, function (event) {…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο