Δοκιμάζουμε τη νέα XFORCE FLEX της Rowenta και ιδού τα αποτελέσματα!

Ας μιλήσουμε για γενική καθαριότητα. Σήκωσε έπιπλα, βάλε σκούπα –κουράζομαι και μόνο στην ιδέα!

Ευτυχώς η τεχνολογία είναι με το μέρος μου! Η νέα επαναφορτιζόμενη σκούπα-στικ XFORCE FLEX της Rowenta είναι ο νέος μου σύμμαχος (το motto του λογοτύπου της Rowenta “Enjoy Technology” δεν είναι καθόλου τυχαίο). Με κυρίαρχα χαρακτηριστικά της την ευελιξία, τη δύναμη και την αυτονομία και με πλήθος νέων στοιχείων πάει το καθάρισμα σε άλλη διάσταση!

Χάρη στην τεχνολογία Flex, δηλαδή τον ενσωματωμένο εύκαμπτο σωλήνα που κάνει το κοντάρι να «τσακίζει», σκουπίζω κάτω από χαμηλά έπιπλα έως και 4 φορές πιο μακριά, χωρίς να χρειάζεται να σκύψω και να καταπονήσω τη μέση μου. Αυτό όμως που με ενθουσιάζει είναι το φωτιζόμενο πέλμα της, που κυριολεκτικά δίνει φως και στα πιο σκοτεινά σημεία, εκεί που κρύβονται η σκόνη κι οι βρωμιές για να μη μου ξεφεύγει τίποτα.

Κι αφού τελειώσω με το πάτωμα, σειρά έχουν τα ψίχουλα στο τραπέζι και το ξεσκόνισμα των κομοδίνων. Αυτά θα γίνουν άνετα αποσπώντας το σκουπάκι, με τη θέση Stop & Go. Κοντάρι και πέλμα στέκονται μόνα τους –αλήθεια!– κι εγώ δεν χρειάζεται να σκεφτώ πού και πώς θα στερεώσω το υπόλοιπο σώμα της σκούπας. Απόλυτη εργονομία και άνεση!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο