Δικηγόρος διαζυγίων κάνει χαμό στο TikTok: Αυτά είναι 5 επαγγέλματα συζύγων που πρέπει να αποφύγετε

Το να πάρει κάποιος διαζύγιο δεν είναι ποτέ μία εύκολη απόφαση. Αν ωστόσο ένα ζευγάρι επιλέξει αυτόν τον δρόμο τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί πάρα πολύ. Αλλά μπορούμε να πούμε με μια σχετική ασφάλεια ότι όλα τα παντρεμένα ζευγάρια θέλουν να το αποφύγουν. Τουλάχιστον στην αρχή…

Ένα άτομο που βοηθά τις γυναίκες να γνωρίσουν το σωστό άτομο (και να αποφύγουν τα λάθος) είναι η δικηγόρος διαζυγίων και χρήστης του TikTok @jettiegirl28.

Σε ένα νέο βίντεο η νομικός εκθέτει τις διαπιστώσεις της από την καριέρα της στον κλάδο, συμβουλεύοντας τις γυναίκες για τα πέντε επαγγέλματα που προτιμούν οι άνδρες και στα οποία έχει παρατηρήσει τις πιο ναρκισσιστικές τάσεις και προσπάθειες να ελέγξουν τον ή την σύντροφό τους κατά τη διάρκεια των υποθέσεων στις οποίες έχει εμπλακεί.

Τα 5 κορυφαία επαγγέλματα ανδρών που οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν να παντρεύονται

Το κλιπ που διευκρινίζει τα «πέντε κορυφαία επαγγέλματα ανδρών που οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν να παντρεύονται» έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια από τότε που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Αν και η ίδια είπε ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για σκληρό και σταθερό κανόνα, ήταν παράξενο πόσες φορές είχε συναντήσει υποθέσεις με άνδρες που εμπλέκονταν σε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο