Διατροφολόγος γίνεται viral στο TikTok με τη συνταγή της για να σβήσει ένα άσχημο hangover

Έχετε πιει περίπου ένα εκατομμύριο ποτά το προηγούμενο βράδυ και το πρωί που ξυπνάτε το hangover θυμίζει μπάντα κρουστών μέσα στο κεφάλι σας; Μια διατροφολόγος έχει γίνει viral στο TikTok αφού μοιράστηκε τη συνταγή της για αυτό που η ίδια ονομάζει ως την «απόλυτη θεραπεία για ένα κακό hangover».

Η Monica D’Agostino, διαιτολόγος-διατροφολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη, δημιούργησε το δικό της αναζωογονητικό κοκτέιλ λεμονάδας της επόμενης μέρας που αποκαλεί «Recovery Lemonade» και το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των χειρότερων συμπτωμάτων μετά από καταχρήσεις σε ένα βραδινό πάρτι.

Η D’Agostino, η οποία έχει πτυχίο στη Διατροφή και μεταπτυχιακό στη Διαιτολογία, είπε ότι της αρέσει να φτιάχνει το ποτό μετά από ιδιαίτερα «δύσκολα» Σαββατοκύριακα, και «να προσποιείται ότι δεν ήπιε 10 τεκίλες σε ένα μπαρ την Κυριακή».

Η συνταγή με τα 3,5 εκατομμύρια views

«Είμαι μία διαιτολόγος που ζει στη Νέα Υόρκη και μου αρέσει να βγαίνω έξω κάθε Σαββατοκύριακο. Ξέρω ότι σε πολλούς διαιτολόγους σε αυτήν την εφαρμογή αρέσει να προσποιούνται ότι τρώνε πάντα φρούτα και λαχανικά, αλλά κανείς δεν το κάνει αυτό, δεν είναι ρεαλιστικό», λέει στο βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει προβληθεί πάνω από 3,5 εκατομμύρια φορές από…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο