Δημοσιογράφος χάνει το πατρικό της σπίτι για κείμενο που δεν έγραψε πριν από 13 χρόνια

Περιπέτεια για τη δημοσιογράφο Γιούλη Σταρίδα για ένα κείμενο του 2009

Την δικαστική περιπέτειά της για ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα το 1996 και το οποίο την έφτασε στο σημείο να κινδυνεύει να χάσει το πατρικό της σπίτι το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 6 Ιουλίου γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος Γιούλη Σταρίδα.

Εξιστορώντας τι έχει συμβεί η δημοσιογράφος υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε ερήμην της μετά από μήνυση και αγωγή που υποβλήθηκε το 2009 αφορά κείμενο που δεν είχε γράψει η ίδια αλλά το όνομά της είχε μπει από λάθος του ατελιέ.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου

«Σήμερα αποφάσισα να κάνω το τελευταίο μου post στο facebook για να σας ενημερώσω πως από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να καταστραφεί μια ολόκληρη οικογένεια και να βρεθεί στο δρόμο. Το 1996 όταν τελείωσα το σχολείο αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρό μου και να ασχοληθώ με αυτό που λαχταρούσε η ψυχή μου…. Την δημοσιογραφία. Ο μακαρίτης ο πατέρας μου προσπάθησε να με αποτρέψει, αλλά μάταια. Σήμερα, λοιπόν σκέφτομαι πόσο δίκιο είχε τότε… Στις 6 Ιουλίου το πατρικό μου σπίτι στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στο οποίο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο