Δημήτρης Παπανικολάου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Ήταν λάθος το timing, φοβάμαι μην κάψει το μήνυμα»

«Πρέπει να χρησιμοποιούμε την αναγνωρισιμότητά μας για να τους βοηθάμε όλους κι όχι μόνο τον εαυτό μας», είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας στις δηλώσεις του – Δείτε το βίντεο

Ο Δημήτρης Παπανικολάου εξήγησε την τοποθέτησή του, σχετικά με την ανάρτηση που έκανε αναφερόμενος στον Γιώργο Καπουτζίδη και το σχόλιο που έκανε τη βραδιά της Eurovision.

Αναλυτικότερα, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, βρέθηκε στο πλατό του «Super Κατερίνα», όπου διευκρίνισε αρχικά ότι: «Συντριπτικά ο κόσμος συμφώνησε μαζί μου. Σε καμία περίπτωση δεν τα βάζω με τον κύριο Καπουτζίδη, αντίθετα, είμαι μαζί του. Κάτι δεν μου άρεσε στο μήνυμα που περνούσε, που δεν περιελάμβανε όλη την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου ομοφυλόφιλο για να ρωτήσω σχετικά.

Πρέπει να χρησιμοποιούμε την αναγνωρισιμότητά μας για να τους βοηθάμε όλους κι όχι μόνο τον εαυτό μας. Δεν είμαι εναντίον του, το λέω για να μην παρεξηγηθώ. Μακάρι να τον συναντήσω και μια μέρα και να τον βοηθήσω στο μήνυμα που θέλει να περάσει. Φοβάμαι μην “κάψει” το μήνυμα».

Στη συνέχεια τεκμηρίωσε το επιχείρημά του, λέγοντας ότι: «Αν με καλέσουν να σχολιάσω έναν αγώνα μπάσκετ και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο