«Δεν πλένω τα χέρια μου μετά την τουαλέτα – Ανοίγω τον νεροχύτη και προσποιούμαι ότι πλένομαι»

Ο κόσμος στο TikTok έχει φτάσει στο σημείο να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, προκειμένου να γίνει viral. Τώρα, μια TikToker με το όνομα Sophia δέχτηκε πυρά από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επειδή είπε πως δεν πλένει τα χέρια της μετά από τις επισκέψεις της στην τουαλέτα.

Μοιράστηκε ένα βίντεο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral με πάνω από 660.00 προβολές, δείχνοντας την ίδια στο μπάνιο.

Η Sophia βρήκε το θάρρος και εξήγησε τη στάση της σχετικά με την υγιεινή. «Θα εκθέσω τον εαυτό μου γιατί νιώθω ότι είναι πολύ περίεργο που το κάνω αυτό και δεν ξέρω αν το κάνουν και άλλοι άνθρωποι», είπε ξεκινώντας το βίντεό της. «Αλλά δεν πλένω πάντα τα χέρια μου αφού κατουρήσω, ειδικά αν βρίσκομαι στο ίδιο μου το σπίτι, σωστά;» αναρωτήθηκε. «Ξέρω πώς να κατουράω με τρόπο που να μην κάνω χάλια τον εαυτό μου», πρόσθεσε η Sophia.

Στη συνέχεια, συνέχισε να συζητά για άλλες πρακτικές της, όπως για το τι κάνει όταν έχει φίλους στο σπίτι της. «Κάνω αυτό το πράγμα όπου, αν έχω καλεσμένους και πάω να κατουρήσω, ανοίγω τον νεροχύτη μου και προσποιούμαι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο