Δεν έχει κάνει σεξ εδώ και χρόνια, αισθανόταν πάντα ότι είναι «αγγαρεία» – Τώρα η 25χρονη δηλώνει περήφανη ασέξουαλ

Μια νεαρή Βρετανίδα μιλάει ανοιχτά για την ασεξουαλικότητά της, λέγοντας ότι δεν έχει κάνει σεξ εδώ και χρόνια και ότι θα μπορούσε να περάσει ευτυχισμένη το υπόλοιπο της ζωής της, χωρίς αυτό. Η 25χρονη Amie Butler, είπε επίσης ότι οι επικριτές της, την κάνουν να νιώθει άβολα όταν επιμένουν πως δεν έχει βιώσει ακόμα μια καλή σεξουαλική πράξη και ότι είναι «πολύ καυτή» για να είναι πραγματικά ασέξουαλ.

«Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν οι άνθρωποι λένε και πιστεύουν αυτά τα πράγματα», παραδέχτηκε η Butler σε συνέντευξή της στν Daily Star. «Στο τέλος της ημέρας είμαι αυτή που είμαι και ότι μπορώ να το αποδεχτώ, μου αρκεί» ανέφερε.

Η 25χρονη άρχισε να ταυτίζεται ως ασέξουαλ πριν από δύο χρόνια, αφού συνειδητοποίησε ότι τα συναισθήματα που είχε για τον φίλο της, δεν της προκαλούσαν καμία επιθυμία για σεξ.

«Έβγαινα ραντεβού με τον συγκεκριμένο άντρα και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα να κοιμηθώ μαζί του, παρόλο που ήταν όλα όσα έψαχνα», θυμάται. «Αυτό με έκανε να ερωτηθώ αν ήθελα ποτέ να κοιμηθώ με κανέναν και η απάντηση ήταν, όχι».

«Πάντα το έβρισκα λίγο αγγαρεία ή κάτι που θα έπρεπε να κάνω γιατί όλοι οι άλλοι το κάνουν» πρόσθεσε….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο