Δίχασε το TikTok το όχι και τόσο «καλό» αστείο του πατέρα στο δίχρονο γιο του

«Πυρά» δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναςπατέρας για την αντίδρασή του όταν ο δύο χρονών γιος του, διαπίστωσε την ύπαρξη της σκιάς του.

Το βίντεο στο TikTok που ανέβασε έγινε αμέσως viral. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα μικρό δείγμα μιας ευρύτερης τάσης για τα «shadow babies», βίντεο, δηλαδή, στα οποία γονείς καταγράφουν τις αντιδράσεις των παιδιών τους όταν ανακαλύπτουν την σκιά τους. Η φαντασία του παιδιού αρχίζει να αναπτύσσεται γύρω στα 2 χρόνια και συχνά, αυτό συμβαίνει όταν βλέπουμε την αρχή των φόβων για τις σκιές, τo σκοτάδι ή φανταστικά πράγματα.

Στο βίντεο φαίνεται το μικρό αγόρι τρομοκρατημένο από την παρουσία της σκιάς του με τον πατέρα του να τον ρωτάει «τι συμβαίνει;» και να τον προσκαλεί να κοιτάξει κάτω». Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος το έκανε απλά για πλάκα…

Ωστόσο, το βίντεο προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων με αρκετούς να επιτίθενται στον πατέρα γιατί αντί να ηρεμήσει το παιδί του αυτός επέμεινε να του τονίζει το άγχος του.

«Καημένο μου παιδί, είναι τρομοκρατημένο από τη σκιά», «γιατί νιώθω τόσο άσχημα κάθε φορά που βλέπω ένα τέτοιο βίντεο;» ήταν κάποια από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο