Δίνει μπόνους 5.000 σε όποιον της βρει γαμπρό

Ποιος λέει ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την αγάπη; Έχοντας βαρεθεί να είναι μόνη της, μια επίδοξη νύφη προσφέρει ένα παχυλό «μπόνους» σε όποιον της βρει γαμπρό. «Πριν από λίγο καιρό, είπα στους φίλους μου ότι θα τους έδινα 5.000 δολάρια αν με σύστηναν στον σύζυγό μου», δήλωσε στη New York Post η Eve Tilley-Coulson, 35 ετών, δικηγόρος από το Λος Άντζελες. «Και σκέφτηκα, γιατί να μην ανοίξω την προσφορά στο TikTok;».

Έτσι, τον Ιούνιο, η ξανθιά μοιράστηκε την πλέον viral πρόσκληση για προξενιό στο διαδίκτυο, υποσχόμενη στους περισσότερους από 100.000 ακολούθους της στο TikTok: «Αν με συστήσετε στον σύζυγό μου και τον παντρευτώ, θα σας δώσω 5.000 δολάρια».

Η εντυπωσιακή πρόταση συγκέντρωσε περισσότερες από 556.000 προβολές – και 20 έως 25 ψηφιακές συστάσεις σε πιθανούς συντρόφους ζωής, δήλωσε η Tilley-Couslon στην Post.

«Δεν έχω βγει ακόμη σε κανένα ραντεβού», είπε η Tilley-Couslon, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι από τους μεσάζοντές της ήταν γυναίκες που εντόπισαν την εντυπωσιακή πρόταση γάμου της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αλλά οι άνθρωποι έχουν σίγουρα κίνητρο να βοηθήσουν».

Και πιστεύει ότι η τιμή είναι ακριβώς η σωστή. «Είμαι ελεύθερη εδώ και περίπου πέντε χρόνια, γνωρίζω ανθρώπους από κοντά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο