Γυναίκα ξεκίνησε για γραφικό χωριό της Βόρειας Καρολίνας βλέποντας εικόνες… των Άλπεων – Το viral βίντεο στο TikTok

Το ίντερνετ είναι ένας μαγικός αλλά επικίνδυνος χώρος. Μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να παραπλανηθεί και να πέσει σε γκάφα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τουλάχιστον ας είναι όπως αυτή μιας TikToker από τις ΗΠΑ που απλά έφαγε μια οικογενειακή απογοήτευση και χάλασε παραπάνω βενζίνη.

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι ταξίδεψε σε μια πόλη της Βόρειας Καρολίνας αφού ένα βίντεο στο TikTok την ξεγέλασε να πιστέψει ότι θα έβρισκε ένα γραφικό χωριό που περιβάλλεται από σκηνικό που μοιάζει με τις Άλπεις. Και πώς να μην το πιστεύει αυτό αφού η εικόνα από το βίντεο ήταν… από τις Άλπεις.

Η Olivia Garcia, από τη Φλόριντα, με το όνομα χρήστη @itsoliviagarcia στο TikTok, δημοσίευσε ένα βίντεο στην εφαρμογή που περιγράφει λεπτομερώς την εμπειρία της και τι πραγματικά βρήκε όταν έφτασε στη Γκαστόνια της Βόρειας Καρολίνας, νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Στο κλιπ, η Garcia ξεκίνησε δείχνοντας το βίντεο, που δημιουργήθηκε από τον χρήστη και ντόπιο κάτοικο της Βόρειας Καρολίνας Zachary Keesee, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη @realzacharykeesee στην εφαρμογή, και την έπεισε ότι η πόλη της Γκαστόνια θα έμοιαζε με χειμερινό χωριό.

Το γραφικό χωριό έγινε εμπορικά κέντρα και βενζινάδικα

Το βίντεο, έδειχνε μια γραφική πόλη που περιβάλλεται…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο