Γυναίκα μεταμορφώθηκε μετά από κακεντρεχές σχόλιο του πρώην της – «Δεν θα με αγαπήσει κανείς; Τώρα με θέλουν όλοι»

Κάθε άνθρωπος μεταχειρίζεται τον χωρισμό του με διαφορετικό τρόπο. Άλλοι το ρίχνουν στο ποτό ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να κρατάνε το μυαλό τους απασχολημένο συνεχώς για να μην σκέφτονται όσα έχασαν. Ανάλογα όμως και με το αν ένας χωρισμός έγινε με καλούς όρους ή όχι έχουμε δει ποικίλες αντιδράσεις. Ειδικά αν έχουμε ακούσει ένα σχόλιο από πρώην μας το οποίο μας εκνεύρισε.

Κάποιοι επιλέγουν μια νέα γκαρνταρόμπα, ενώ άλλοι δοκιμάζουν ένα νέο κούρεμα καθώς προχωρούν σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Ωστόσο, μια γυναίκα από τη Βρετανία έχει χρησιμοποιήσει τον όρο «λάμψη» σε μεγάλο βαθμό, αποκαλύπτοντας ότι τώρα είναι αγνώριστη, αφού την είχε αφήσει ο πρώην της.

Η ατάκα δηλητήριο που την έκανε να θέλει να πάρει το αίμα της πίσω

Σε μια ανάρτηση στο TikTok, η 30χρονη Jordan, αποκάλυψε την εντυπωσιακή της μεταμόρφωση, η οποία περιελάμβανε απώλεια βάρους, μαύρισμα, βαφή μαλλιών αλλά και επέμβαση στα χείλη της.

Μοιράστηκε ένα βίντεο με τους 44 χιλιάδες οπαδούς της, έγραψε λεζάντα για το βίντεο: «Μετανιώνεις που με έχασες; Θα ήθελα πάρα πολύ ». Ενώ στο βίντεο έγραψε: «Πώς να κάνετε τον πρώην σας να μετανιώσει που σας έχασε».

Στη συνέχεια έδειξε παλιές φωτογραφίες της…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο