Γυναίκα ζήτησε από το TikTok να βρει τον μυστηριώδη άνδρα που γνώρισε στις διακοπές αλλά τα ευρήματα απογοήτευσαν

Μια Αμερικανίδα γνώρισε έναν γοητευτικό άνδρα στις διακοπές της με τον οποίο φλέρταραν. Αλλά δεν είχε κανένα άλλο στοιχείο για το ποιος ήταν πέρα από ένα μικρό όνομα. Έτσι ζήτησε τη βοήθεια του διαδικτύου για να τον εντοπίσει.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Mica Renee δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok ζητώντας από τους χρήστες να την βοηθήσουν στην αναζήτηση του μυστηριώδους άνδρα που την πλησίασε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Μαϊάμι.

Η λεζάντα της έγραφε: «TikTok απευθύνομαι σε σένα σήμερα γιατί άκουσα τι κάνεις για τους άλλους. Νομίζω ότι μου είπε ότι είναι από το Ντιτρόιτ».

Αναφέροντας λεπτομερώς τη συνομιλία που είχαν, η Renee είπε ότι ο άνδρας «πήγε κατευθείαν στη θάλασσα για να της συστηθεί», προσθέτοντας ότι δεν φύλαξε τον αριθμό του «επειδή ήμουν εντυπωσιασμένη».

«Ελπίζω να μην είναι παντρεμένος», έγραψε…

Τίποτα δεν ξεφεύγει από τα social media

Ωστόσο, σε ένα βίντεο που ακολούθησε στο TikTok, η Renee αποκάλυψε ότι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αναζητούσαν τον άνδρα είχαν εντοπίσει… τη σύζυγό του.

Εξηγώντας τις συνθήκες του αρχικού της βίντεο, είπε: «Ήμουν στο Μαϊάμι, έδειχνα καλά στον ωκεανό και ο φίλος μου με έβγαζε φωτογραφίες. Ήρθε κοντά μου και μου παρουσιάστηκε. Η φίλη…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο