Γιώργος Τσαλίκης: Τραγουδάει τραπ με το γιο του και τους φίλους του

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν πρωταγωνιστής μαζί με το μεγάλο γιο του Βασίλη – έχει άλλους δύο με τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου, τον Χάρη και τον Άγγελο – και τους φίλους αυτού σε ένα ιδιαίτερο κλιπ που ανέβηκε στα social media.

Όλοι μαζί μια παρέα τραγουδούν και χορεύουν στους ρυθμούς της τραπ μουσικής, σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο TikTok. Ο διάσημος τραγουδιστής, παρουσιαστής και αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Περιστέρι, εμφανίζεται πρώτος στη σειρά, ντυμένος στα μαύρα και φορώντας μαύρα γυαλιά και sneakers ίδιου χρώματος, ενώ ακούγεται ο ρυθμός του τραγουδιού DRACO από τους Silly Slime και Dogo Loco, το οποίο εδώ κι ένα μήνα κάνει θραύση μεταξύ των νεαρών τόσο στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όσο και στο Youtube.

Μάλιστα, στο τέλος της… σύντομης παρουσίας του στο βίντεο που διαρκεί συνολικά 15 δευτερόλεπτα, ο Γιώργος Τσαλίκης δίνει μια γροθιά προς την πλευρά της κάμερας που «τραβάει». Έπειτα, ακολουθούν να πουν δυο… στίχους από το ίδιο κομμάτι ο γιος του Βασίλης και οι φίλοι του κάνοντας χειρονομίες με τα χέρια τους και αναπαριστώντας τα όσα ακούγονται στο τραγούδι, το οποίο αν μη τι άλλο παρουσιάζει ένα βίαιο σκηνικό με τους στίχους να αναφέρουν «Ξέρω…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο