Γιατρός του TikTok εξηγεί: Αυτά είναι τα 4 σημάδια για να καταλάβετε ότι κάποιος έχει κάνει πλαστική

Το φαινόμενο «γιατροί του TikTok» είναι πλέον εξαιρετικά σύνηθες και μάλιστα αρκετοί επιστήμονες (celebrities ή μη) χρησιμοποιούν το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να εξηγήσουν κάποια ιατρικά ζητήματα με εύκολο και ελαφρώς κομικίστικο τρόπο.

Αναρωτηθήκατε ποτέ λοιπόν αν κάποιος γνωστός σας έχει περάσει κρυφά κάτω από το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου; Λοιπόν, υπάρχουν μερικά μυστικά σημάδια που πρέπει να προσέξετε.

Ο Dr. Anthony Youn έχει προκαλέσει θύελλα στο TikTok χάρη στα viral βίντεό του, στα οποία αποκαλύπτει τα σημάδια για κάποιον που έχει κάνει πλαστική επέμβαση και τα οποία θα σας «δείξουν» το πού.

Οι ουλές γύρω από τα αυτιά και τον αφαλό

Σε ένα κλιπ, εξηγεί τα αποκαλυπτικά σημάδια ενός λίφτινγκ προσώπου και προτείνει να κοιτάξετε γύρω από τα αυτιά του ατόμου για ουλές – οι οποίες θα ήταν ιδιαίτερα ορατές αν πραγματοποιήθηκαν από έναν κακό χειρουργό.

Όσον αφορά τα εμφυτεύματα στήθους, ο γιατρός από το Ντιτρόιτ είπε να προσέχετε τις αδύνατες γυναίκες που έχουν μεγάλο στρογγυλό στήθος – χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την ηθοποιό Denise Richards.

Όσον αφορά τις κοιλιοπλαστικές, οι ουλές μπορούν συνήθως να φανούν γύρω από τον αφαλό ενός ατόμου, καθώς και μία από ισχίο σε ισχίο.

Ανέβασε τις κορυφαίες συμβουλές του…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο