Γιατρός αποκαλύπτει τον αηδιαστικό λόγο που δεν τρώει ποτέ στο κρεβάτι

Ένας άντρας TikToker από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι γιατρός, αποκάλυψε τον λόγο που δεν τρώει ποτέ σνακ ενώ χαλαρώνει στο κρεβάτι. Ο λόγος είναι οι… κατσαρίδες. «Σας αρέσει να τρώτε στο κρεβάτι;» ρώτησε ο γιατρός, ξεκινώντας το βίντεό του στο TikTok και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 64.000 προβολές αυτόν τον μήνα.

«Λοιπόν, έχω νέα για εσάς», συνέχισε ο TikToker. Ο άντρας ανέφερε μια περίπτωση ενός 24χρονου Κινέζου που φέρεται ότι είχε «τη συνήθεια να αφήνει υπολείμματα φαγητού δίπλα στο κρεβάτι του». Ένα βράδυ, ένιωσε οξύ πόνο στο αυτί του, είπε ο Samuel, και τον πήγε εσπευσμένα στο γιατρό η οικογένειά του. Ο γιατρός ανέφερε ότι βρήκε μιακατσαρίδα μαζί με τα 10 μωρά της να φωλιάζουν στο αυτί του, «σερνόταν και γρατζουνούσε» με αποτέλεσμα να «προκαλεί έντονη ενόχληση». «Πριν πανικοβληθείτε», διαβεβαίωσε ο Samuel τους ακολούθους του, πως «αυτό είναι σπάνιο, αλλά μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε».

Η New York Post απευθύνθηκε στον Samuel για σχόλιο. Ο εντομολόγος Coby Schal είχε δηλώσει στο παρελθόν στο The Verge ότι δεν είναι πρωτόγνωρο το έντομο να εισχωρεί στο ανθρώπινο αυτί – στην πραγματικότητα, είναι αρκετά … «ελκυστικό» σημείωσε. «Η μυρωδιά του…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο