Βιβλίο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα έγινε νούμερο 1 best seller στην Amazon χάρη σε viral βίντεο του TikTok

Ένας συγγραφέας είδε το πρώτο βιβλίο που κυκλοφόρησε στη ζωή του να γίνει νούμερο 1 best seller στην Amazon, επειδή φέρεται να τον εντόπισε τυχαία ένας χρήστης του TikTok και να τον τράβηξε βίντεο.

Ο χρήστης της πλατφόρμας με το όνομα Red υποστήριξε πως πήγε για ψώνια, όταν είδε τον 58χρονο Σον Γουόρνερ από το Άρλινγκτον του Τέξας να κάνει παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος που έγραψε. Ωστόσο, ήταν μόνος του και δεν είχε πάει κανένας να τη δει.

Έτσι, σύμφωνα με τον theguardian.com, ο άνδρας με 24.900 followers στο TikTok, πλησίασε τον συγγραφέα και τον ρώτησε για να μάθει πληροφορίες.

«Ήμουν απλά για ψώνια, όταν παρατήρησα αυτόν τον άνδρα που προσπαθούσε να προωθήσει το νέο του βιβλίο. Ειλικρινά δεν διαβάζω καν βιβλία στις μέρες μας. Αλλά κάτι μου έλεγε να πάρω δύο», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «δεν ξέρω αυτόν τον τύπο και δεν πρόκειται για χορηγία. Απλά ήθελα να δείξω σε έναν άγνωστο λίγη καλοσύνη. Σκέφτηκα όλες τις φορές που δούλεψα τόσο σκληρά και δεν πήρα ποτέ καμία αναγνώριση».

Στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 17,4 εκατομμύρια προβολές, ο Σον Γουόρνερ αναφέρει πως το βιβλίο του ονομάζεται…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο