Βασίλης Μπισμπίκης: «Μετά τον Μάνο Βόσκαρη, δεν ήθελα να υποδυθώ άλλον κακό»


Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στο «7 Μέρες Tv» και εξήγησε γιατί δεν ήθελε να υποδυθεί ξανά έναν τόσο κακό ήρωα, όπως ο Μάνος Βόσκαρης στις «Άγριες Μέλισσες».

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αλλά και τα μηχανάκια της εταιρείας τηλεμετρήσεων σας υποδέχθηκαν με το δεξί. Ποια τα συναισθήματά σας;

Πραγματικά είναι απερίγραπτη η χαρά μου! Εσάς πώς σας φάνηκε; Ρωτάω τον κάθε δημοσιογράφο, τον κάθε συνάδελφο, τον κάθε φίλο με τον οποίο επικοινωνώ. Πιστέψτε με, μετά τον Μάνο Βόσκαρη, δεν ήθελα να υποδυθώ έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο. Είπα «φτάνει»!

Θα ήταν πολύ εύκολο για εμένα να αναλάβω έναν παρόμοιο ρόλο, αλλά θα ήταν πολύ άδικο για την καριέρα μου, γιατί δεν θέλω να μπαίνουν ταμπέλες.

Μέσα από την ψυχή μου είπα το «ναι» στον ήρωά μου, τον Βασίλη Γιαννούλη, έναν καλό άνθρωπο, χήρο αστυνομικό με τρία παιδιά, που μετακομίζει στην Κρήτη για να έχει μία πιο ανθρώπινη ζωή κοντά στη φύση. Έχει μία έφηβη κόρη, την 16χρονη Ναυσικά, και βιώνει αυτήν την δύσκολη συνθήκη που, ως άντρας, καλείται να μιλήσει με την κόρη του για τα προσωπικά της κι όλες τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα της.

Έχει κι έναν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο