Αφαίρεσε filler και παραλίγο να χάσει τα χείλη της – «Πρήστηκαν σαν μπαλόνια, ο πόνος ήταν αφόρητος»

Μία χρήστρια του TikTok έχει γίνει viral για λάθος λόγους, αφού έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 87.000 προβολές ένα βίντεο που ανάρτησε και εμφανίζεται με πρησμένα χείλη σαν μπαλόνια, μετά από αποτυχημένη αφαίρεση filler.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk πρόκειται για την Karli Gardner η οποία υποστήριξε ότι πήγε στον αισθητικό της για να μικρύνει τα χείλη της,αφαιρώντας τις ουσίες που είχε χρησιμοποιήσει για να τα μεγαλώσει, επειδή δεν της άρεσε το σχήμα που είχαν.

Αρχικά, όλα έμοιαζαν φυσιολογικά τόσο στις εξετάσεις που υποβλήθηκε πριν γίνει η αφαίρεση, όσο και κατά την διάρκεια της θεραπείας. Παρόλα αυτά, λίγες ώρες μετά εφόσον είχε φύγει από τον αισθητικό της, ένιωσε μια έντονη ενόχληση στο στόμα και είδε τα χείλη της να πρήζονται, σε σημείο που έφτασαν να θυμίζουν μπαλόνια, όπως ανέφερε.

Η Karli Gardner πριν την αφαίρεση filler

Τότε, πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου με αφόρητος πόνους, όπως σημείωσε, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλεργική αντίδραση, η οποία όμως θεωρείται σπάνια και αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε φανεί κάτι σχετικό, στις εξετάσεις που προηγήθηκαν πριν την θεραπεία. Μάλιστα, έπρεπε να ακολουθήσει επειγόντως νέα θεραπεία, ώστε να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο