«Αυτό κάνουμε, περιμένουμε»: H Samsung χλευάζει -πάλι- την Apple για την έλλειψη foldable

Η Samsung κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα μια νέα διαφήμιση κατά της Apple με τίτλο “On the Fence”. Αυτή έχει στόχο να τρολάρει για άλλη μια φορά την έλλειψη foldable συσκευών από το Κουπερτίνο.

Στο σποτ βλέπουμε έναν άνδρα να κάθεται σε έναν φράχτη με θέα ένα κατάστημα λιανικής που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με Apple Store.

«Ε, τι κάνεις εκεί πάνω;» ρωτάει ένας υπάλληλος του καταστήματος. «Δεν μπορείς να κάθεσαι στον φράχτη». «Αλλά από την πλευρά της Samsung, έχουν foldable τηλέφωνα και επικές κάμερες», απαντά ο άντρας. Ακούγοντας τα λόγια του, πλησιάζει και ένας άλλος πελάτης της «Apple» που ενδιαφέρεται για foldable συσκευές, ενώ ο ψεύτικος υπάλληλος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. «Περιμένουμε να έρθουν όλα αυτά εδώ», εξηγεί.

«Γιατί; Είναι ήδη εκεί», απαντά ο υποψήφιος πελάτης της Samsung. «Γιατί αυτό κάνουμε. Περιμένουμε», εξηγεί ο υποτιθέμενος υπάλληλος της Apple.

Η Samsung το έχει κάνει συνήθεια να κοροϊδεύει την Apple στα διαφημιστικά της σποτ και να προσβάλλει τις συσκευές της προκειμένου να προωθήσει τα δικά της προϊόντα. Οι διαφημίσεις αυτού του τύπου έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, με τον κορεατικό κολοσσό να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι ο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο