Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 2

H Qualcomm μόλις αποκάλυψε τον τελευταίο της AP, τον Snapdragon 8 Gen 2 και, μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2023, αυτό θα είναι το τσιπ που θα έχουν τα κορυφαία smartphone της αγοράς. Το να είσαι το πρώτο τηλέφωνο που χρησιμοποιεί νέο κορυφαίο πυρίτιο έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ο κατασκευαστής μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν “κράχτη” στα promo του.

Έτσι, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, δημοσίευσε στο Weibo ότι η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας θα είναι η πρώτη που θα χρησιμοποιήσει το Snapdragon 8 Gen 2.

“Η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi είναι η πρώτη που εξοπλίζεται με την πλατφόρμα Snapdragon 8 δεύτερης γενιάς. Αυτή τη φορά, software και hardware συντονίζονται βαθιά για να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα απόδοσης και εμπειρίας.”

Snapdragon 8 Gen 2, Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 2 Snapdragon 8 Gen 2, Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 2

Ο Lei δεν αποκάλυψε το όνομα της συσκευής με την οποία θα κάνει το ντεμπούτο του ο SD 8 Gen 2. Ωστόσο, προς το τέλος της χρονιάς ή στις αρχές της…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο