Αυτός είναι ο ηθοποιός που τηλεφώνησε για βόμβα στο θέατρο που δουλεύει – «Ήταν εφηβική φάρσα»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε γιατί έκανε το τηλεφώνημα για βόμβα στο θέατρο λέγοντας τώρα ότι «ήταν εφηβική φάρσα»

Για μια «εφηβική» και «βλακώδη» φάρσα που οδήγησε τον ίδιο στα κρατητήρια την πρωτοχρονιά έκανε λόγο ο ηθοποιός που έκανε τηλεφώνημα για βόμβα στο θέατρο που δουλεύει με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Ο λόγος για τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την απόφασή του να κάνει το τηλεφώνημα για βόμβα. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι στόχος ήταν να γίνει «μια πλάκα στα παιδιά που ήταν στην υποδοχή , στον πρώτο όροφο και συγκεκριμένα στο ταμείο».

«Έτσι πήρα την πρωτοβουλία να εκτελέσω με τον πιο γραφικό/γλαφυρό τρόπο το περίφημο «τηλεφώνημα για βόμβα». Έκανα λοιπόν ως όφειλα την φωνή του μπαμπούλα και είπα πολλές φορές τη λέξη «βόμβα» καθώς γελούσαμε. Το τηλέφωνο έκλεισε και περιμέναμε να κατέβουν κάτω τα παιδιά καθώς ήταν σίγουρο για μας ότι με είχαν καταλάβει. Αντί για τα παιδιά , σε είκοσι λεπτά , εμφανίστηκε έξω από το θεατρο μια μεγάλη ομάδα αστυνομικών δυνάμεων. Εκείνη τη στιγμή ήταν που ενημερωθήκαμε και εμείς απ…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο