Αυτά είναι τα 5 επαγγέλματα που ίσως δεν έχετε ακούσει αλλά μπορεί να είναι και το μέλλον σας

Πολλά έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας γίνεται ψηφιακό, δημιουργώντας ή ενισχύοντας την ανάγκη για νέα είδη εργαζομένων με διαφορετικές δεξιότητες.

Η πανδημία και τα social media έχουν φέρει στο προσκήνιο νέα εργασιακά περιβάλλοντα και ευκαιρίες, οι οποίες αναμένεται να καθορίσουν τις τάσεις στην εργασία τις επόμενες δεκαετίες

Αυτές είναι 5 επαγγέλματα που μπορεί να μην έχετε ακούσει αλλά μπορεί να αποτελούν και το εργασιακό μέλλον σας.

1 – Δημιουργός περιεχομένου στο TikTok, influencer

Οι πιθανότητες να είχαν οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες μέχρι πρόσφατα σχέση με το TikTok είναι μικρές, αλλά αποδεικνύεται ότι πρόκειται για μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κοινωνικές πλατφόρμες στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά είναι ορθάνοιχτη για δημιουργούς σπουδαίου περιεχομένου που έχουν επίσης προσελκύσει μεγάλα σμήνη οπαδών.

«Ένας καλός δημιουργός του TikTok έχει 20.000 ακόλουθους ή και περισσότερους», δήλωσε ο Phil Greenwald, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της HiWave, μιας τεχνολογικής startup με έδρα την Times Square.

Μισθολογικές προσδοκίες: Οι κορυφαίοι δημιουργοί του TikTok στον κόσμο είναι συνήθως αυτοαπασχολούμενοι και κερδίζουν τεράστια χρηματικά ποσά – η 17χρονος Charli D’Amelio, ο οποίος, σύμφωνα με ορισμένους, είναι ο πιο επιτυχημένος δημιουργός του TikTok, φέρεται να έχει καθαρή…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο